Casa Tua
divine rooms

Svedskegyden 2 Nordby, 8305 Samsø, Danmark

Velkommen til
Casa Tua divine rooms

Vi har 7 værelser til leje i perioder, og de kan lejes enkeltvis eller som en samlet pakke, hvor en gruppe lejer hele “hotellet”. Vi kalder det “hotellet”, men der er ikke mad inkluderet. Der er adgang til et tekøkken i et fællesareal til fx morgenmad og lette anretninger samt adgang til køleskab og service.  

Er I 2-3 familier med børn eller blot en større gruppe mennesker, der gerne vil bo sammen uden andre gæster, så kan I leje jeres eget minihotel. Det er en speciel oplevelse at have det hele for jer selv i en større gruppe, hvor I både kan være sammen og gå hver til sit på jeres private værelser. 

“Hotellet” ligger ca. 1,5 km fra stranden og ellers lige midt i Nordby med det kendte gadekær og de små hyggelige gader. Det føles lidt som at bo midt i et postkort, og herfra er der ikke langt til at opleve den smukke solnedgang fra Ballebjerg samt en vandretur i Nordby Bakker og i Labyrinten.

((På “hotellet” kan  i nyde de 7 divine rooms af forskellige størrelser, mens I samtidig har har et stort fællesrum med spisestue og sofapladser samt tilhørende tekøkken. Her er der både mulighed for at spise, arbejde med computeren, holde gruppemøder eller bare slappe af socialt i sofaområdet.

De 7 værelser har alle egne soveplads(er) og eget badeværelse (bad og wc).

Lejer du et enkelt værelse, har du stadig adgang til fællesareal og tekøkken. Du skal bare være indstillet på, at du kan møde andre gæster i tekøkken/fællesareal, mens du er der. 

Follow us on social Media.